Η ομάδα του Medical Rehab

Μια ομάδα θεραπευτών που συντονίζεται και καθοδηγείται από τον Φυσίατρο ώστε να εξασφαλίζεται ότι κάθε ασθενής έχει
διαγνωστεί σωστά και ακολουθεί το ενδεδειγμένο πρόγραμμα αποκατάστασης

heading

ΦΥΣΙΑΤΡΟΣ

ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤEΣ

ΓΥΜΝΑΣΤEΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΦΥΣΙΑΤΡΟΣ – ΕΙΔΙΚΟΣ ΙΑΤΡΟΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Σπούδασε στην Ιατρική Σχολή Αθήνων και στη συνέχεια μετακόμισε στη Σουηδία, όπου έκανε την ειδικότητά του στη Φυσική Ιατρική και Αποκατάσταση (Φ.Ι.Α) σε ορισμένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της χώρας, όπως το Akademiska στην Ουψάλα, το Danderyd και το Karolinska στη Στοκχόλμη. Έχει λάβει μέρος σε πλήθος μετεκπαιδευτικών σεμιναρίων, μεταξύ άλλων με αντικείμενο την αποκατάσταση ασθενών με εγκεφαλικές βλάβες και κακώσεις του νωτιαίου μυελού, τη διάγνωση και θεραπεία του χρόνιου πόνου με διάφορες τεχνικές, συμπεριλαμβανομένου του ιατρικού βελονισμού και τεχνικών εγχύσεων, καθώς και τη συντηρητική αντιμετώπιση αθλητικών κακώσεων. Έχει κάνει μετεκπαίδευση στη Μασσαλία της Γαλλίας σχετικά με την ανάλυση βάδιση ασθενών με κινητικά προβλήματα.

ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Μετά το τέλος της ειδικότητάς του το 2010 και την επιτυχή συμμετοχή στις σουηδικές και πανευρωπαικές εξετάσεις (Fellowship) για την ειδικότητα της Φ.Ι.Α, εργάσθηκε ως ειδικός φυσίατρος στο νοσοκομείο Karolinska της Στοκχόλμης, υπεύθυνος για την αποκατάσταση ασθενών με χρόνιο πόνο και νευρολογικές ασθένειες. Είναι μέλος της ελληνικής, σουηδικής και ευρωπαικής εταιρείας Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης καθώς και της ελληνικής ιατρικής εταιρείας βελονισμού και κεφαλαλγίας.

ΜΑΡΙΑ ΒΑΤΙΚΑΛΟΥ

ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

2014 απόφοιτη Τμήματος Φυσικοθεραπείας του Ανώτατου Τεχνολογικού Ιδρύματος Δυτικής Ελλάδας.

ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Κλινική εκπαίδευση σε μυοσκελετικά, καρδιοαναπνευστικά και νευρολογικά περιστατικά στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίο στην Πάτρα. Εξειδίκευση στη φυσικοθεραπευτική αντιμετώπιση της οσφυαλγίας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Πιστοποιημένη φυσικοθεραπεύτρια στην εφαρμογή διαφόρων τεχνικών ελαστικής περίδεσης.

ΣΟΦΙΑ ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΓΥΜΝΑΣΤΡΙΑ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Ειναι πτυχιούχος του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Αθηνών. Πιστοποιημένη yoga & pilates instructor από το 2004. Μεταπτυχιακή φοιτήτρια του τμήματος εφαρμοσμένης διαιτολογίας και διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών.

ΕΜΠΕΙΡΙΑ

´Εχει εργασθεί ως υπεύθυνη προγραμμάτων yoga & pilates σε γνωστά γυμναστήρια της Αθήνας, μεταξύ άλλων στο Sport Academy του ξενοδοχειου HILTON και στη γνωστή αλυσίδα Asana, όπου υπήρξε στενή συνεργάτης της Ελένης και της Νίκης Πετρουλάκη. Απο το 2013 ειναι ιδιοκτήτρια και υπεύθυνη του Breathe Personal Studio, όπου μεταξύ άλλων εφαρμόζει θεραπευτικά προγράμματα ενδυνάμωσης και αποκατάστασης.